maandag 19 oktober 2009

Zussendag Zwolle

St.Michaëlskerk
handen thuis dames


waterfiets politie
v.l.n.r. gr jas Jantina (schoonzus), Sietzke(zus), Geertje(zus), Mam ,Annie(schoonzus) ,gebogen Els(schoonzus), gehurkt ik zelf.


Vorige week zaterdag hadden we zussendag. We zijn naar Zwolle geweest.Het was een geweldige mooie dag ,niet wat het weer betrof maar wel de gezelligheid en het samen zijn. We zijn samen gekomen in de parkeergarage bij het station.Na een kop koffie met broodjes en koek(ja we hadden al weer trek)moest er eerst geplast worden(sjeikvrouwen).Toen zijn we lopend de stad ingegaan, bij het ANWB kantoor een wandelroute gekocht en toen kon het feest beginnen.Langs de oude stadsmuur,kleine straatjes,winkels,over de markt,een kerk bezichtigen en een rondvaart door de grachten. Natuurlijk kregen we ook dorst en trek van dit alles en moest er regelmatig geplast worden. Zwolle is een hele mooie stad en de moeite waard om eens te bezoeken.

1 opmerking:

Pieky zei

hoi Stieneke

ik weet dat je ook loopt, misschien zien we elkaar zaterdag bij ekenstein? Zou wel even leuk zijn, een gezicht erbij........ Mijn eerste loop, voor jou is het misschien routine voor mij is het spannend. 5 kilometer heb ik thuis een paar keer gelopen maar dat is toch wel wat anders. Ach het zal wel lukken, en er moet toch ook iemand als laatste aankomen. Mijn man heeft beloofd dat hij bij mij blijft lopen dus wat kan er nog misgaan hahaah