donderdag 9 februari 2017

hoera

Deze keer een echte uitdaging voor mij. Bij Liftchallenge was een leuke lift. Je moest het kader zelf doodlen een stempel inkleuren die uit het kader popt.
Zowel het kleuren als het doodlen had ik nog nooit gedaan, er zijn er dan ook heel wat de prullenbak ingegaan. Met deze durf ik het
 aan om mee te doen, al zijn er al vele mooi creaties geplaatst.  Ik ga het zeker vaker doen, het inkleuren geeft zo'n rust dat je alles om je heen vergeet.
Met deze kaart doe ik mee bij www.liftchallenge.blogspot.nl

3 opmerkingen:

Cornelie zei

Idd kleuren is heerlijk. Als ik geen inspirati eheb kan ik gewoon lekker gaan zitten kleuren. Later gebruik ik deze afbeeldinkjes dan weer als m'n inspiratie terug is ;-)
Goed gelukt toch deze lift! Erg leuk dat je deze uitdaging bent aangegaan! Dank je wel voor het meedoen Stieneke!

Marjan Küppers zei

Ja , dat herken ik, dat kleuren rust geeft. Ik doe het ook vaker de laatste tijd. Leuk dat jij twee voor jou nieuwe ervaringen combineert in de liftkaart voor onze challenge èn hebt doorgezet. En met goed resultaat! Dank je wel voor je deelname, Stieneke.

Petra Raams zei

Goed van jou dat je de moed niet opgaf! Door te blijven kleuren en oefenen zul je zien dat je werk steeds mooier wordt. Je mag trots zijn op deze hoor, groetjes Petra